September

heiheii !

Det er ikke så alt for lenge siden jeg sto opp. har egentlig bare sløven i senga til nå, og skal gjøre det en stund til før jeg må dusje, stelle meg også går turen videre til Kick of i skien med herlige folk ! Det starter 18.00, men skal nok dit litt senere. jeg blogger ikke så mye for tiden vet det, men har liksom ikke noe spessielt å blogge om.. dette innelgget er nok litt meningsløst, men blogger hvartfall ! Marte sov hos meg i natt, og skal sove her i dag også :-) koseeelig. 7

I dag er det 1. September og en fantastisk start på månend ! for krysse fingrene for at det blir en bra måned! jeg har ikke så mye spessielle planer denne månend som jeg vet om, men håndballserien starter, så har var første seriekamp 16. sep, noe som jeg gleder meg masse til ! vi har kampen mot Halsen, et lag som er nokså gode, haha. men her er litt høst biilder:

 

- Hva skal dere i dag ? :)

 

Blogges !

- Bentemarie 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

bmgb

bmgb

15, Porsgrunn

Vi er to jenter på 15 år! vi har denne bloggen sammen, slik at det blir mer og oftere blogging. vi skal blogge hver for oss, slik at det blir mer blogging :)

Kategorier

Arkiv

hits