Shopping

heihei kjære lesere <3

 

beklager for at jeg ikke har blogga på 1 uke ... har skjedd masse dritt den siste uke, som jeg helst ikke vil dele med bloggen, håper dere forstår! det har vært alt fra gutter til familie osv .. Men waht doesn't kill you, makes you stronger :-) haha. jeg har jo nesten akk begynt på skolen, og vi har allerede hatt en test, så har vi test i matte til torsdag og samfunns prøve til neste uke, og naturfagsprøve til neste uka etter der igjen, så blir mye pugging fremover, Jippii..... menmen,for kose meg i helgene og gjøre det beste ut av ting!

I dag har jeg vært i byen med pappa .. haha, shoppa sengetøy til meg, litt dilldall til rommet og klæær :-D jeg også sett på kampen til herøyaguttane.. de tapte 5-3 mot skarpedien(eller åssen det skrives) ,men tar de neste gang ! jeg var hos yvonne litt før kampen og etter. etter kampen tok vi litt bilder og de kommer heer: 


Genser // 199 kr på BikBok

haha, står helt fucka .. men Bukse//499kr BikBok

Skinnjakke//299kr BikBok, den også .. 

genser//199kr BikBok igjeen... 

haha ! 
l

 

men det er skole i morra, så får legge meg .. nattinatt !<3

Blogges! 

-BenteMarie :-)  

  


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

bmgb

bmgb

15, Porsgrunn

Vi er to jenter på 15 år! vi har denne bloggen sammen, slik at det blir mer og oftere blogging. vi skal blogge hver for oss, slik at det blir mer blogging :)

Kategorier

Arkiv

hits