hard uke!!

heihei !

 

I dag har det vært en travel dag! først så var det jo skole, så byen, så hjem til pappa for å hente noen bøker og slikt, så opp til mamma for å skifte for å se ut å jogge!
Det var hardt i går på trening, men deilig å komme i gang igjen. Dette kommer nok til å bli den værste uka på leeeenge! før vi starta å trene skikkelig i går, fikk vi noen beskjeder ... vi har fått beskjed om å jogge i dag, trening i morra og på onsdag, jogge 1 time på torsdag, jogge 1 time på fredag, jogge 1 time på lørdag og 1 time på søndag!!! da jeg hørte det, var det like før jeg bare datt sammen.. og jeg som hater å jogge, det er jo såå kjedelig. haha;) jeg jogge heldigvis ikke alene da, hehe, jogga med Yvonne ! menmen .. ønsk meg lykke til denne uka, for det trenger jeg. ++ at det er løpetur i gymmen i morra!

Jeg har jo godt av dette også! jeg skal prøve å trene for å få finere mage.. er ikke så fornøyd med deg, så skal trene den til den blir litt strammere + at jeg har store hofter, og vil ikke ha så store .. har uheldigvis arva hoftene mine av mamma :/ men jo mer trening, jo mer fornøyd ! :-)
og dette er også litt motivasjon :

Men nå er jeg trøtt, så skal legge meg! nattinatt

Blogges!

-BentemarieÉn kommentar

Vilde

23.08.2012 kl.13:47

Så søt du eeer <3

Skriv en ny kommentar

bmgb

bmgb

15, Porsgrunn

Vi er to jenter på 15 år! vi har denne bloggen sammen, slik at det blir mer og oftere blogging. vi skal blogge hver for oss, slik at det blir mer blogging :)

Kategorier

Arkiv

hits